KİTAP KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nın sosyal sorumluluk projesi olan 'Bi bana Bi Van'a' kitap kampanyası Kocaelililerden yoğun ilgi görüyor.
5 günde 198 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda binlerce kitap toplanırken çocukların kitap kampanyasına gösterdiği ilgi de gözden kaçmıyor. Anne babalarına fuarda aldırdıkları kitapların bir kısmını kumbaraya atmalarını isteyen çocuklar, evlerindeki kitaplardan da getirerek 'Bi bana Bi Van'a' kitap kampanyası için hazırlanan kumbaraya atıyor.
Derince'de bulunan Çakabey İlköğretim Okulu öğrencileri de evlerinden getirdikleri kitapları kumbaraya attılar. Geçtiğimiz yıl yaşanan Van Depremi'nin kendilerini çok üzdüğünü belirten çocuklar, kitap kampanyasına destek vererek küçük de olsa Vanlı çocuklar için bir şey yapmak istediklerini söylediler. Kocaeli ve Van'da açılacak kütüphanelerin eğitim için çok yararlı olacağına inandıklarını belirten çocuklar, 'Bi bana Bi Van'a' kitap kampanyasına katıldıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

vanhaber,haberlervan,kitap,kampanya,okul

Bakmadan Geçme