Belediye Başkan Vekili Öztürk'ten Ziynet Nineye Ziyaret

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yalnız başına konteynırda yaşayan, 87 yaşındaki Ziynet Özekçi adlı yaşlı kadını evinde ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

Eşi vefat eden ve çocuğu olmayan Özekçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen konteynır evde tek başına hayata tutunuyor.

Eşinden kalan harabe durumunda ki toprak evinin yanında bulunan konteynırda kalan ve yaşlılık maaşı dışında hiçbir geliri olmayan Ziynet Özekçi, huzurevinde kalmak istemediğini ve şuan ikamet ettiği arsasını da Kuran Kurslarına bağışlamak istediğini ve yapıldığını görmek istediğini belirtti.

Yaşlı teyzeye ziyarette bulunan Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, insanoğlunun amel defterinin kapanmamasına vesile olan üç amelden ilkinin sadaka-i cariye (uzun ömürlü sadaka) olduğunu Ziynet Özekçi’nin de böyle bir sadaka işlediğini dile getirdi.

İpekyolu Belediye Başkan Vekili konu hakkında, yapılabilecek en güzel bağışı yaptığını, orada okunacak Kur’an-ı Kerim’in sevabının kendilerine her zaman intikal edeceğine inandığını söyledi.

Ziyaret sonrası Başkan Vekilinin talimatlarıyla İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince konteynır ev temizliği yapıldı.

Bakmadan Geçme