KONTEYNIR KENTTE HÜZÜNLÜ ANNELER GÜNÜ

Van Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Hüsrevpaşa Konteynır Kenti'nde Anneler Günü için bir program hazırlandı.
Van Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül, Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ile anneler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Ünal Öncül, Anneler Günü etkinliğini yapmalarındaki amaçlarının, hayatın her alanında çeşitli sıkıntılarla karşılaşan anneleri bir nebze de olsa sıkıntılarından arınmasını, birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. Çocuk yetiştirmede önemli olan noktalara değinen Öncül, annelere de çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.
Yapılan konuşmanın ardından işitme engelli öğrenciler tarafından sahnelenen folklor gösterisi büyük beğeni topladı. Hüsrevpaşa Konteynır Kent'te 'Yılın annesi' seçilerek hediyesini Vali Yardımcısı Mehmet Özer'den alan Hülya Özgür, çok mutlu olduğunu belirtti.
Programda son olarak, Deprem Tiyatrosu Çocuk Grubu'nun yapmış olduğu gösterinin ardından annelere karanfil dağıtılmasıyla program sona erdi.

van haber, haberler van

Bakmadan Geçme