ÖĞRENCİLERE KUTLU DOĞUM ÖDÜLÜ

Van Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" ile ilgili olarak ilköğretim okulu öğrencileri arasında gerçekleştirilen etkinliklerde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Van Merkez Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan törene, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, "Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda okullarımızda, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine idareci, öğretmen, öğrenciler ve velilerimiz katıldı. İlgi genelgede belirtilen, şiir okuma, şiir yazma, kompozisyon yazma, mektup yazma, afiş hazırlama, duvar gazetesi çıkarma, ilahi okuma, hadis okuma yarışmaları, hafta ile ilgili belgesel ve film izletilmesi ile haftayı dolu dolu yaşadık."Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinde İl Müftülüğümüze elimizden gelen desteği sağladık. Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimizle bir araya geldik ve çalışmalarımızı onlarla birlikte yürüttük. Yapılan etkinlikler sonucunda okullarında birinci olan öğrencilerimizin final elemelerini yapmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir tören düzenledik. Etkinliklerde desteğini esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından yarışmalarda birinci olarak seçilen öğrencilere ve katılımcılara, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ceylan Kitap-Kırtasiye firması katkılarıyla hediyeler dağıttı.

VAN HABER, HABERLER VAN

Bakmadan Geçme