Kaymakam Öztürk destek sözü verdi

Van'ın İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael'i ziyaret etti.

Başkan İdris Karael ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Öztürk, odanın çalışmaları, durumu ve üyeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf ve sanatkârlar odasının ‘Ahi’ ocağı olduğundan büyük bir memnunluk duyduğunu ifade eden Öztürk, İpekyolu ilçesinin büyük sınırları olduğunun altını çizerek; ekonomisiyle, nüfusuyla, esnafıyla, tüccarıyla, ulaşımıyla alt ve üst yapısıyla birçok ilçeden büyük olduğunu kaydetti. İpekyolu Kaymakamlığı ve İpekyolu Belediyesi olarak her zaman esnaf ve sanatkârlarla birlikte olmayı, onlarla çalışmayı ve hizmet etmeyi ve her sorunlarına çare olmanın asli görevleri olduğunu dile getiren Öztürk, “Esnaf ve Sanatkâr Odamızla bunu da eksiksiz yapacağız arzusundayız” dedi.


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e her iki görevinden dolayı daha önce tebrik ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Karael, “Bugün Sayın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk Bey odamıza iade-i ziyarette bulunmuşlardır. Sayın İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Öztürk ile görüşmemizin çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Sayın Kaymakamımız her konuda bilgi ve birikim sahibi, ziyaretinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme