Son dakika kabusu sürüyor!

Rıdvan CAN
 Devre arası kampını tamamlayarak Tekirova Belediyespor deplasmanına üç puan parolası ile giden temsilcimiz B.Vanspor iyi oynadığı pozisyon vermediği karşılaşmanın son dakikasında büyük bir şok yaşadı. Bu sezon deplasmanlarda verdiği sınavlarda özellikle son dakikalarda büyük sıkıntılar yaşayan siyah-kırmızılılar son dakika kabusunu deplasmanda  oynadığı Tekirova Belediyespor karşısında da devam ettirdi.
Belediye Vanspor ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircisi önünde rakibine 2-0 boyun eğmişti bu kez rövanş için rakibi karşısına çıkan siyah-kırmızılılar yine rakibine son dakikada yediği golle 1-0 yenilerek 14.sıraya geriledi.
Zeki yılmaz, Tekirova Belediyespor maçının ardından gazetemize yaptığı açıklamada, karşılaşmanın genelinde futbolcuların başarılı bir mücadele sergilediklerini bildirdi.
Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Yılmaz, ''İyi oynadık, iyi mücadele ettik ama son dakikalarda kalemize gelen rakibe şans golüyle kaybettik. Ligin ilk devre ilk maçları hep zor olmuştur. Önümüzdeki haftalarda daha üretken ve girdiği pozisyonları değerlendiren bir takım olmak için çalışacağız'' diye konuştu.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme