PLAJ'DA ŞAMPİYON GEVAŞSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Garanti Bankası işbirliğiyle düzenlenen TFF Garanti Plaj Futbol Ligi'nin Çiçekli etabında Gevaşspor rakipleri farklı skorlarla mağlup ederek birinci oldu.
TFF'nin ilgili belediyeler ve kurumlarla işbirliği yaparak düzenlediği plaj futbolu organizasyonunda geçen yıl bölge birincisi olarak Alanya'ya giden Gevaşspor, bu yıl da il birincisi olarak ligdeki iddiasını ortaya koydu. Her etapta 8 takımın mücadele ettiği ve üç gün süren maçlar sonunda birinciler belirleniyor. TFF Garanti Plaj Futbolu Çiçekli Etabı'nda ise ilk maçta rakibi Van Gençlerbirliği takımını 7-2'lik skorla geçen Gevaşspor, daha ilk maçta kalitesini ortaya koydu. Kolay bir oyun çıkaran ve maçın her dakikasında rakibine üstünlük sağlayan Gevaşspor, ligin ikinci maçında ise Parisspor ile karşılaştı.Çekişmeli geçen maçta rakibini uzatmalarda 3-2 yenen Gevaşspor, finale çıkmaya hak kazandı. Ayrıca en iyi kaleci, gol kralı ve şampiyonluk ödülünü alan Gevaşspor bölgede yapılacak maçlarda Van'ı temsil edecek.
Birincilik kupasını İlçe Kaymakamı Yusuf Güni'nin elinden alan Gevaşspor'un oyuncusu Yusuf Kuşçi, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Özellikle Gevaş Kaymakamı Yusuf Güni, Belediye Başkanı Nazmi Sezer, Gevaş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş, Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Bedirhan Erdem, Gevaşsesi Gazetesi ve Gevaşlı İş Adamı İsmail Ayaz'a teşekkür eden Kuşçi, "Destekler bu şekilde devam ederse ve yalnız bırakılmazsak Alanya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında da iyi bir derece alacağımıza inanıyorum" dedi.
İki yıldır elde edilen başarıda takım arkadaşlarının çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Kuşçi, tüm arkadaşlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.

vanhaber,van haber, van, haber
tff, plaj, çiçekli, futbol, alanya

Bakmadan Geçme