VATSO'DAN KOSGEB'E TEŞEKKÜR

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, beraberindeki heyetle birlikte KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, berberinde bulunan VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaduman ve Genel Sekreter M. Ayhan Çekiç ile birlikte KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük, KOSGEB Van Bölge Müdür Yardımcısı Hadi Arvas ile birlikte KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'ı makamında ziyaret etti. VATSO heyeti, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'a, KOSGEB'in Van ve bölge için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuysuz ve Daire Başkanı Aydın Bayrambaş'a ise teşekkür belgesi takdim ettiler.
Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu, deprem nedeni ile verilen destekler için başta KOSGEB olmak üzere herkese minnettar olduklarını, Türkiye'deki her kesimin bu zor dönemde Van halkına destek olduklarını ve güzel bir kardeşlik örneği sergilediklerini söyledi. Van'daki depremden zarar gören çok sayıda iş yerinin olduğunu da söyleyen Nadiroğlu, yaşanan deprem nedeni ile ekonomik yaşamın durma noktasına geldiğini ifade ederek, "Bu zor dönemde KOSGEB hızlı bir şekilde yaraların sarılması ve Van ekonomisinin canlanması konusunda her zaman yanımızda oldu. KOBİ'lerimizin ve esnafımızın yaşadığı bu sıkıntıların en aza indirilmesi için KOSGEB'in imkânlarını seferber etmesi nedeniyle Vanlı işletmelerimiz ve esnafımız adına KOSGEB'e teşekkür ediyoruz" dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Nadiroğlu, Van'da devam eden Tekstil Kent projesi için KOSGEB Başkanı Kaplan'dan makine ve ekipman desteği talebinde bulunarak bunun 2013 yılı yatırım programına alınmasını istedi.
KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ise Van'daki depremin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün öncülüğünde yaşanan sorunları yerinde görmek için Van'a geldiklerini  hatırlatarak, "Depremden zarar gören iş yeri sahipleri ile görüşerek sorunlarını dinledik. Gerek burada, gerekse Erciş ilçesinde çalışmaları bizzat yerinde inceledik" dedi.
Van'da meydana gelen depremde, KOSGEB'in Van Hizmet Merkezi Müdürlüğü binasının da büyük zarar gördüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Kaplan, "Bu dönemde gerek Van'daki çalışanlarımızın gerekse Van'da gönüllü çalışmak isteyen personelimiz vasıtasıyla hizmetlerimiz kurduğumuz konteynırda kesintisiz biçimde devam etmiştir" ifadelerini kullandı.
Ziyaret, teşekkür plaketi ve belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Bakmadan Geçme