İDEOLOJİK SORUNLAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde köy ve mahalle muhtarları ile milletvekilleri, kamu kurum amirleri bir araya geldi.

Geniş kapsamlı olarak düşünülen toplantıya; AK Parti Van Milletvekilleri, Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Merkez İlçe Başkanı A. Menaf Keyifli, kamu kurum müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, Ak Parti belediye ve il genel meclis üyeleri, Ak Parti il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.
Yenilen iftar yemeğinin ardında açılış konuşmasını yapan Van AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Van'ın tüm sorunlarını açıklıkla dile getirmek ve gizli saklı hiçbir şeyin ortada kalmaması için toplandıklarını vurguladı. İl Başkanı Aras; "Çoğu zaman duyuyoruz, falan köyün şu sorunu var, falanca mahallenin çözülmesi gereken sorunları bir türlü bitmedi. Bazen bunlara benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. Bakınız arkadaşlar, sizler muhtar olarak vatandaş ile devlet arasında köprü görevini görüyorsunuz. Ne sıkıntınız varsa lütfen çekinmeden açık yüreklikle dile getirin. Kurum müdürlerimiz de burada. Siz sorunlarınızı söyleyin yetkili arkadaşlarımız da cevap versin. Kimin ne sorunu varsa bu akşam dile getirsin. Milletvekillerimiz Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi ve Mustafa Bilici de burada. Birbirimize karşı çok şeffaf olmak zorundayız. Kimin ne ideolojik sorunu varsa bizi ilgilendirmez. Bizler hizmet için buradayız. İlimiz için hizmeti konuşacağız. Bu akşam burada siyaset konuşulmayacak" diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Soru cevap şeklinde toplantının devam edeceğini söyleyen Milletvekili Burhan Kayatürk ise, basın mensuplarını dışarı çıkmasını ve toplantının basına kapalı olacağını belirtti. Daha sonra Basına kapalı olarak devam eden toplantının, gece geç saatlere kadar devam ettiği bildirildi.

Bakmadan Geçme