'VAN İÇİN EL ELE VERELİM'

Türk Telekom’un Vanlı depremzedeler için düzenlemiş olduğu ‘Van için el ele verelim’ programına katılan uzmanlar, çocukları hem stresten uzaklaştırdı hem de güldürdü.
Tahir Paşa Konteynır Kent’te bulunan Kültür Çadırı’nda düzenlen programa, Türk Telekom Van Bölge Müdürü Abdulselam Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ve çok sayıda çocuk katıldı. Yaklaşık bir saat süren programda uzmanlar, ‘Hafıza tekniği’ ile ‘Mutlu aile’ nasıl olunur konularını işlediler.
Etkinlikle ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Türk Telekom Van İl Müdürü Abdulselam Kılıç, Van’da iki büyük depremin yaşandığını ve devam eden artçılardan vatandaşların ciddi bir şekilde etkilendiğini söyledi. Kılıç, Türk Telekom Genel Müdürlüğü olarak ildeki depremzedelere katkı olması açısından etkinlik düzenlediklerini belirtti. Kılıç, “Bu etkinliklerde bizim profesyonel kişisel gelişim uzmanlarımız var. Bu uzmanlarımız tarafından ‘Hafıza tekniği’ ile ‘Mutlu aile’ çalışma programı veriliyor. Biz iki gün önce Erciş’te bir program yaptık, bugün de Tahir Paşa Konteynır Kent’te hem çocuklara hem de yetişkinlerle bir araya geldik. Amaç daha çok gençleri mutlu etmek, aileleri daha çok motive edip biraz bu sıkıntılı ortamdan uzaklaştırmaktır” dedi.
VAN HABERLER,HABERLER VAN

Bakmadan Geçme