BELEDİYE'DEN ASFALT ÇALIŞMASI

Van Belediyesi, mahallerde asfalt ve altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Van Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ünver de çalışmaları yerinde denetledi.
Kentin en az hizmet alan mahallelerinden biri olan Altıntepe Mahallesi’nde Van Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar devam ediyor. Daha önce altyapısı ve üstyapısı olmayan mahallede yapılan çalışmalar sonucunda altyapı bitirilerek, mahallenin 7 kilometrelik yolunun birinci etabı asfaltlanmaya başlandı. Drenaj çalışmalarından sonra yapılan asfalt halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Toplam 3 kilometrelik yol asfaltlanırken, geri kalan bölümü ise kısa bir süre içerisinde asfaltlanacak.
Belediye çalışmalarını yerinde takip ederek bilgi alan ve eksiklerinde giderilmesi için program hazırlayan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ünver, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belediyenin çalışmalarını her gün hedefinin bir adım ötesine götürerek devam ettirdiğini belirten Ünver, bu çalışmaların sezon sonunda tamamlanacağını ve hedeflerini aşacaklarını aktardı. Yaklaşık 3,5 yıldır Van Belediyesi’nin kentin altyapı ve üst yapısının yenilenmesi için büyük bir emek verdiğini aktaran Ünver, kent merkezi başta olmak üzere, neredeyse kentin tüm mahallelerinde belediye çalışmalarının yapıldığını aktardı.
vanhaber, van haber, van, haber
asfalt, çalışma, van belediyesi, yol

Bakmadan Geçme