VASAMED'DEN ZİYARET

Van Sağlık Mensupları Derneği (VASAMED) Yönetim Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.
İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar'ı makamında ziyaret eden VASAMED yöneticileri, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgiler verdiler. Dernek Başkanı Radyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Deniz Bulut, sağlık sektöründe çalışanları arasında mesleki bilgi birikimini, kültürel değerleriyle bütünleştirerek yaşam kalitesini yükseltmeyi ön planda tutuklarını söyledi. Bulut, "Yoğun iş yükünün arasında hayatın renklerinin fark edilmesi misyonu ile hareket etmekteyiz. Dernek olarak kişisel ve mesleki gelişime katkı sağlamak, iş hayatında kalite gücünü arttıracak organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca topluma değer katacak projelerle bir model oluşturmak gibi amaçlarımızın yanı sıra uluslararası gönüllü organizasyonlarla da dünyaya açılmayı hedefliyoruz. İki ay önce kurulmuş olmamıza rağmen derneğimin şu anda 45 üyesi bulunmaktadır. Üye sayısı her geçen gün hızla artmakta ve her hafta derneğimizde üyelerimize istişare yapmaktayız" dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar da, VASAMED yönetimine ve Başkan Bulut’a yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine de başarılar diledi.
VAN HABERLER,HABERLER VAN

Bakmadan Geçme