KARALOĞLU NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Vali Münir Karaloğlu, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şube Başkanı Naif Balandı’nın oğlu Serdar Balandı’nın nikah şahitliğini yaptı.
İşadamı Ekrem Baytar’ın kızı Betül Baytar ile sendikacı Naif Balandı’nın oğlu Serdar Balandı’nın nikahı Edremit ilçesinde bulunan Merit Şahmaran Oteli’nde kıyıldı. Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu’nun Ankara’dan geldiği düğüne yaklaşık 3 bin davetli katıldı. Van Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Vali Münir Karaloğlu yaparken, damadın nikah şahidi ise Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu oldu. Alkışlar arasında kıyılan nikahın ardından Betül-Serdar çiftine mutluluklar dileğinde bulunan Vali Karaloğlu, “Toplumumuzun temel yapılarından birisi olan aile kurumuna yeni bir aile kurarak katkıda bulunduk. Biz şahit olduk. Ben çiftlerimize iki cihanda mutluluklar diliyorum. En kötü günleri bugün gibi olsun diyoruz” dedi.
Bu düğünün bir sendikacı düğünü olduğunu anımsatan Karaloğlu, evlilik cüzdanını geline vermek üzere Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu’ya verdi. Kumlu’da Vali Karaloğlu’nun jestine teşekkürle karşılık vererek, çifte mutluluklar dileğinde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını geline verdi.
Düğüne çok sayıda sendika başkanının yanı sıra Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal da katıldı. Nikah sonrası Vali Karaloğlu, gelin ve damadı tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra düğünden ayrıldı.
vanhaber, van haber, van, haber
karaloğlu, nikah, şahit, mutlu, yyü

Bakmadan Geçme