CHP'den fakir ailelere ramazan yardımı

CHP Van İl Başkanlığı ramazan dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım kolisi dağıttı.

Vansesi Haber Merkezi

CHP Van il Başkanlığı son zamanlardaki çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kamuoyunda takdir gören işlere imza atan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve yönetimi Van'da maddi durumu kötü olan, Yüksekova'dan ve çevre illerden Van'a göç eden vatandaşlar ile Suriye'deki savaştan kaçan sığınmacılara yardım kolisi dağıttı.

CHP Genel Merkeziden gelen PM Üyesi Alper Keten'in katılımıyla Van'ın birçok mahallesinde yardım kolisi dağıtan CHP Van İl Başkanlığı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

"ASIL MUTLULUK EN ZOR ZAMANDA UMUT OLMAKTIR"

PM Üyesi Alper Keten, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve CHP Van İl heyetinin Tuşba, İstasyon Mahallesinde başladıkları gıda kolisi dağıtımı daha sonra, TOKİ'ler, Karşıyaka ve Altıntepe mahallelerinde devam etti. Önceden tespit edilen ailelere yardım kolisinin yanı sıra Genel Merkezden tarafından gönderilen alışveriş çekleri de verildi. Heyet Özalp yolu üzerinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kentte de yardım dağıtımını tamamladı.

"CHP VAN'DA SES OLMAYA DEVAM EDECEK"

Van'ın birçok mahallesinde yardım dağıtımı sonrası parti binasında basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Mehmet Kurukçu, ramazan ayının dostluk, barış, kardeşlik, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, "Bu mübarek ay içerisinde her hayırlı iş mutlaka karşılık bulacaktır. Bugünden sonra da yine imkânlarımız doğrultusunda yardımlarımızı sürdüreceğiz. Yardım dağıtımlarında ihtiyaç sahipleri ailelerinin yüzlerindeki tebessümün bizleri mutlu ediyor. Ayrıca yardım yapma teklifimizi kabul eden başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP ailesine, CHP Beşiktaş Belediye başkanlığına ve yardım kampanyasına katılan Alper Keten beyefendiye teşekkür ediyorum" dedi.

Konuya ilişkin PM Üyesi Alper Keten'in yaptığı açıklamada ise, ramazan ayının kardeşlik ve dostluk ayı olduğuna vurgu yaparak, CHP olarak Doğu ve Güneydoğu'da yardım kampanyası sürdürdüklerini belirtti.

Keten, "Gönül isterdi ki herkese bu yardımı iletelim. Tüm Türkiye'de maddi durumu kötü olan insanlara ulaşabilelim ancak gel görkü bırakalım maddi durumun olmamasını ülkede huzur ve barış ortamı kalmamış. Temel felsefemiz parti çıkarı gözetmeden her kesimden insanların mutlu olması ve mutlu, huzurlu bir Türkiye'yi var etmek. Van bizim için çok önemli bir yer. Çünkü biz buraya her geldiğimizde il teşkilatımızın güler yüzü ile karşılaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İl başkanımız Sayın Kurukcu ve yönetiminin çalışmalarını genel merkez olarak hep takdirle takip ediyoruz ve bu projede emeği olan İl başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Bakmadan Geçme