BÜYÜKŞEHİR’E MORAL KAHVALTISI

Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular kritik İskenderunspor maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi. İdman öncesi futbolcular Roberts Coffe'de hem kahvaltı yaptı hem de bol bol sohbet ederek moral depoladı.

Rıdvan CAN

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 35'nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Körfez İskenderunspor ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi Van Büyükşehir Belediyespor'a moral desteği sağlamak adına Roberts Cafe işletme Sahibi Saffet Şevgin ile Fatih Şevgin tarafından kahvaltı verildi.

Verilen kahvaltıya Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Öner Yiğit, Kulüp Eş Başkanı Remziye Eşin, yöneticilerden Osman Acar, Teknik Direktör Zeki Yılmaz, Kulüp Müdürü Deniz Gül, Kaleci Antrenörü Rıza Yurtseven, yardımcı Antrenör Savaş Çiçekkay ve futbolcular katıldı.

KULÜP YÖNETİMİNDEN ROBERTS COFFE'YE TEŞEKKÜR

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Eş Başkanı Öner Yiğit,"İskenderunspor maçı öncesinde futbol takımımıza moral desteği sağlamak için sabah kahvaltısında bizi ağırlayan Roberts Cafe Yönetimine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, ise,"Bizi böyle nezih bir ortamda sabah kahvaltısında ağırlayan işletme sahibi Saffet Şevgin ile Fatih Şevgin ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Van Büyükşehir Belediyespor takım Kaptanı Ali Kurt, ise işletme sahibi Saffet ve Fatih Şevgin'e İskenderun maçı öncesi moral ve motivasyonumuzu yüksek tutma adına verdikleri kahvaltı için teşekkür ederek, "Kahvaltıda arkadaşlarla bir arada olduk. Bize bu imkânı sağlayan Robets Caffe ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.

KENTİN TAKIMINA HERKES SAHİP ÇIKMALI

İş yeri sahibi Saffet Şevgin ile Fatih Şevgin, "Kentin en önemli markası olan Van Büyükşehir Belediyespor'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Van Büyükşehir Belediyespor'umuz Ligde kalma yolunda pazar günü İskenderunspor ile çok önemli bir maça çıkacak. Bizlerde bu önemli maç öncesi Roberts Cafe olarak takımın moral ve motivasyonunu yükseltme adına kulüp yönetimi ve futbolcu kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu kentte yaşayan herkes takıma sahip çıkmalıdır. Pazar günü oynanacak İskenderunspor karşısında bizlerde tribünde yerimizi alarak takıma gereken desteği vereceğiz. Üç puan mücadelesi verecek olan takımımıza başarılar diliyoruz" dediler.

Bakmadan Geçme