Emre Güral Galatasaray'da

Yönetimin, Eskişehirspor’dan ayrılan 27 yaşındaki golcü oyuncu ile prensipte anlaştığı, Emre’nin Florya’da ev bile tuttuğu belirtildi

Gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, ilk hamlesini yaptı. Finansal Fair Play kurallarına uymadığı için UEFA'dan 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan ve bütçesi sınırlandırılan sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Emre Güral ile görüştü. Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesinin ardından forvette oluşan boşluğu gidermek isteyen yönetimin, golcü futbolcuyla prensip olarak anlaşma sağladığı gelen haberler arasında. 27 yaşındaki Emre için 'bonservis bedeli ödenmeyecek' olması da bu transferi cazip kılıyor.

Trabzonspor'da parladı
Almanya doğumlu olan Emre Güral'ı, Türkiye'ye ilk kez İzmir ekibi Bucaspor getirmişti. Daha sonra 600 bin euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan genç futbolcu, burada sergilediği futbol ve golleriyle adını duyurdu. Geçtiğimiz yıl yaz aylarında da Galatasarayile adı anılan Emre, transferin küçük pürüzler nedeniyle gerçekleşmemesi sonrası Eskişehir'in yolunu tutmuştu. Cimbom ile söz kesen Güral'ın Florya'da şimdiden kendisine ev bile tuttuğu ifade edildi.

Henüz bir şey yok!
Emre, 'G.Saray'la anlaştın mı?' sorusuna, "Şu anda hiçbir yerle anlaşmadım, nasip" derken, Florya'da ev tutmasını ise, "Kondisyonerim burada. Onunla çalışmak için geldim" diye açıkladı.

Resmi imza lig sonunda
Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası hücumda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Emre Güral'a resmi imzayı attıracağı belirtildi. Sol ayağı ile attığı etkili şutlar ve uzak mesafeden şık golleriyle bilinen 1.87 boyundaki santrfor ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı ileri sürüldü.

Bakmadan Geçme