Hilton Oteli'nden Bakkallar Ve Manavlar Odası’na Ziyaret

Double Tree By Hilton Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge’yi ziyaret etti.

Van’ın beş yıldız otellerinden Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün, Genel Müdür Yardımcısı Yunus Yetkin ile birlikte kentteki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor. Yeni oluşumu anlatmak ve kentin turizmine katkı sunmak amacıyla ildeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını gezdiklerini belirten Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün, bu kapsamda Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge’yi ziyaret ettiklerini söyledi. 8-9 aydan beri süregelen açılış çalışmalarımızdan kaynaklı ziyaret eksiklikleri tamamlamaya çalışıtıklarını ifade eden Angün, “Yeni yüzümüzü anlatıyoruz. Douuble Tree By Hilton Van Oteli olarak 17 Mart’ta ilk misafirlerimiz ağırlamaya başladık. Hilton markasını Van’a getirmiş olmamızın, öncelikle şehrimizin güvenilirliği ve vizyonu açısından bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.
Angün, Hilton oteli olarak tüm özel günlerde daha önce gerçekleştirilen etkinliklerin daha da arttırılarak vatandaşların hizmetine sunma çabası içerisinde olacaklarını da sözlerine ekledi.
Double Tree By Hilton Van Oteli yetkililerinin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ise, “Hilton otelinin Van’a bir katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımızın STK’ları ziyaret etmesi, halkla başlaması ve ziyaretlerde turizmin dile getirilmesi bizler için çok anlamlıdır. Bizler de bu anlamda elimizden geleni yapacağız. Sorunların bitmesi adına otellerimizin çok güzel çalışmaları olacağından ve bizimde bu çalışmalara destek sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kapsamda ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme