Puan kaybı, her şeyi bitirir

Rakibin hızlı kontratağa çıktığını ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Bundan sonra kaybedilen bir puan, şampiyonluğu kaybetmek anlamına gelir” dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımını yarınki Osmanlıspor maçına büyük bir ciddiyetle hazırlıyor. Sarı lacivertlilerde, Başkent ekibinin iyi savunma yapıp, hızlı kontratağa çıkıyor olması ve son haftalardaki yüksek formu Pereira’yı tedbirli davranmaya itiyor. Pereira, taktiksel anlamda maça takımını hazırlarken motivasyonanlamında da oyuncularını ciddi olmaları için uyarıyor.Kalan 9 maçın hepsini tek tekfinal gibi oynayacaklarını belirten Pereira, “Puan kaybetmek, şampiyonluğu kaybetmek anlamına gelir. Bu nedenle hiç bir maçta risk almayacağız. Risk faktörünü en aza indirerek mücadele edeceğiz. Önemli olan kazanmamız.” dedi.

TEK AMAÇ KAZANMAK

Osmanlıspor’un özellikle hücum hattında oynayan oyuncularının kontrataklardaki büyük başarısını analiz eden ve takımına bunu anlatan Pereira, idmanlarda bu konuda oyuncularını neler yapmaları gerektiği konusunda sık sık uyarıyor. Pereira’nın bu maçlarda tek amacı kazanmak...

Bakmadan Geçme