Van'da Trafik Kazası 16 Yaralı

Van'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 16 kişi yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Kazım Karabekir Caddesi Zübeyde Hanım Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 ND 631 plakalı minibüs ile 65 AV 376 plakalı otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada, Ö.S., S.S., N.S., Ö.Y. ve S.Y. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Van'ın Gevaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. 
Olay, öğlen saatlerinde Edremit-Gevaş karayolu üzerinde bulunan Andaç Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 NL 870 plakalı minibüs ile 65 ET 305 plakalı otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada, S.T., F.T., A.T., İ.K., S.K., Ş.K., M.K., S.K. ve N.Z. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Van'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 
Olay, sabah saatlerinde İpekyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Y.Ç. yönetimindeki 34 ETA 37 plakalı minibüs sürücüsü seyir halinde iken aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla takla attı. Kazada sürücü Y.Ç. ile yanında bulunan şahıs yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme