BÜYÜKŞEHİR BOLU'DA

Spor Toto 3. Lig 3, Grup takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor'da, ikinci etap kamp çalışmaları Pazartesi Bugün Bolu'da başladı. İlk etap kamp çalışmalarını Van'da yapan kırmızı-siyahlı takım bayram izninin ardından bugün Bolu'da toplanacak.

Rıdvan CAN

Bolu Koru Otel Tesisleri'nde ikinci etap kamp çalışmalarını yapacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'un, en az 4 hazırlık karşılaşması oynayacağı öğrenildi.

Son zamanlarda sosyal medyada çıkan söylentilere bir açıklık getiren kulüp Başkanı Eşref Ukay, ''Gökhan Açıkgöz, haricinde kimse bir yere gitmedi. Gökhan'ın ise, Ailevi sorunlarından dolayı kulüpten izin alarak ayrıldı'' dedi.

''Gökhan Ailevi Sorunlarından Dolayı Ayrıldı''

Gölcükspor'dan transferimiz Gökhan Açıkgöz'ün ve Okan Aslan'ın kulüpten ayrıldığı yönünde sosyal medyada yazılanlar hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay, Gökhan Açıkgöz'ün takımdan ayrıldığını doğruladı fakat ayrılışının perde arkasını bilmeyen arkadaşların sosyal medyada yorumlar yapması yerine arayıp bu futbolcunun neden ayrıldığını ve sebeplerini sormaları daha sağlıklı olacağını savunarak Gökhan Açıkgöz'ün takımdan ayrılışının nedeni Ailevi sorunlarından ve Babasının rahatsızlığından kaynaklandığını kulüp yönetimine iletti ve burada kalırsam takıma faydalı olamayacağını söyledi.

Bizlerde kendisine Sen de bu takımın önemli bir parçasısın burada yer almanı istiyoruz dedik fakat kendisi de bir takım nedenlerden, aile sorunlarından dolayı ayrılmak istediğini ifade eden Ukay, Bu nedenden dolayı Gökhan'ın takımdan ayrıldığını ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bu transferde ekonomik anlamda da bir gelir elde ettiklerini belirterek, ''Bizim söylediğimiz açık ve nettir" ifadelerini kullandı.

Gölcükspor'dan bir diğer transferimiz olan Okan Aslan için kulüpten ayrıldı söylentileri ise doğru değil, Okan Aslan ve Elazığspor'dan yeni transferimiz Ömer Yıldız'ın bugün Pazartesi günü Bolu kampına katılacağını belirterek, Kocaelispor'dan transfer edilen Ömer Şahin Transferinin ise, olmadığını söyledi.

Bakmadan Geçme