Başkale Kaymakamından Esnafa İftar Yemeği

Van'ın Başkale Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine esnaflar ve kurum amirleri katıldı.

Başkale Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeklerine esnaf ve kurum amirleri katıldı. Başkale Kaymakamlığınca düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Murat Büyükköse, Jandarma Komutanı Binbaşı Fikret görmüş, Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle, Milli Eğitim Müdürü Cengizhan Öztürk ve çok sayıda esnaf katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, “Ramazan ayının bitmesine kısa bir süre kala, bugün esnafımızla iftar yemeğinde buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Geleneksel hale gelen iftar yemeği programımıza katılan herkese teşekkür ederim. Ayrıca şimdiden başta tüm dünyanın, İslam âleminin ve tüm Başkaleli hemşerilerimizin Kadir gecelerini şimdi den kutluyorum" dedi.
Daha sonra Başkaleli esnaflar adına bir açıklama yapan Başkale TSO Temsilcisi Lütfü Sarı ise, "Yaklaşık 3 yıldır ilçemizde görev yapan kaymakamımız sayın Murat Büyükköse'ye iyiyi bir devlet adamı olarak gördük. Kaymakamlığın kapısı sonuna kadar halka açıktı. Halkın en önemli işlerini ve sorunlarını yerinde ve zamanında görerek yaptınız. Fakirin ellinde tuttuğunuz evsizlere ev oldunuz. İlçe gençliğine sportif tesisler yaptırdınız. Kısa bir süre sonra buradan tayininiz çıkmış bizlerden ayrılacaksınız. Sizi sevindirse bile bizleri üzmüştür. Bundan sonraki görev yerinizde başarılar dilerim" dedi.
Sarı, konuşmasının ardından Kaymakam Büyükköse'ye bir takım gümüş fincan hediye etti. İftardan sonra Kaymakam Büyükköse ve kurum amirleri ve esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirerek program son buldu.

Bakmadan Geçme