Dünya Şampiyonunu Ödüllendirildi

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, şampiyon sporcuyu kabul etti.

TÜDKİYEB Genel Başkan Yardımcısı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, Bulgaristan'ın Smolen kentinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen kros koşusu yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek dünya birinciliğini kazanan Ercişli milli atlet Bahar Atalay ile milli antrenör İzzet Batmaz'ı kabul ederek her ikisini de tam Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Erciş Ziraat Odası binasında milli atleti kabul eden Çelik, Türkiye'ye ve kente önemli bir başarı kazandıran dünya şampiyonu Atalay'a teşekkür etti. Çelik, "Aldığınız altın madalya ile bizler şeref duyuyoruz. Sizlerin yapmış olduğu onca hizmetlere karşılık bunca mücadeleye karşılık bizim masa başında oturarak yaptığımız hizmetler sizin başarınız yanında hiç sayılır. Asıl takdir edilmesi gereken insanlar sizsiniz. Milli antrenör İzzet Batmaz kardeşimi de yürekten kutluyorum. Başarılarınız hep daim olsun" dedi. 
Milli Antrenör İzzet Batmaz ise yerel yöneticilerin kendileriyle yeterince ilgilenmediğini belirterek, destek verenlere ise minnet borçlu olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme