Fenerbahçe'de Robben bombası

Transfer için rekor bir bütçe ayıran Yıldırım'ın Mahmut Uslu'ya, 'Bir futbolcuya 5.5 milyon Euro vereceksek, Robben'i alalım' dediği öğrenildi.

Yüz yılın kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'den 'yok artık' dedirtecek bir hamle geldi... Sarı-Lacivertli yönetim, dünyanın en önemli yıldızları arasında gösterilen Arjen Robben'in transferi için harekete geçti. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz gün yapılan yönetim toplantısında Başkan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'ya, "1 futbolcuya 5.5 milyon Euro vereceksek, gidelim Robben'i alalım" ifadesini kullandı. Bu sözler bazı yöneticiler tarafından 'şaka' olarak algılansa da transfer konusunda çok ciddi olan Yıldırım, Uslu'ya Hollandalı yıldız konusunda tam yetki verdi. Ve ardından müthiş operasyon başladı. Fenerbahçe'nin ilk olarak transferin maliyetiyle ilgili araştırmalar yaptığı öğrenildi. Robben'in vergiler düştüğünde Bayern Münih'teki kazancı net 4.5 milyon Euro... Sarı- Lacivertliler imza parası ile birlikte 6.5 milyon Euro'ya kadar çıkmaya hazır.

BAYERN, ROBBEN'İ ELDEN ÇIKARMAYA HAZIR!

Robben, 2017'de Bayern'le sözleşmesi bittiğinde 33 yaşında olacak. Yani Alman kulübü Hollandalı yıldızdan para kazanmak istiyorsa bu yıl elinden çıkarmak zorunda... Sağ kanada 35 milyon Euro ödeyerek Douglas Costa'yı transfer eden Alman devi, Robben'le yollarını ayırabileceğinin de sinyallerini verdi. Fenerbahçe yönetimi, yıldız futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapmaya hazır. Kısacası Robben transferi çok zor ama imkansız değil. Üstelik Aziz Yıldırım da çok kararlı.

Bakmadan Geçme