TARAFTAR TRANSFERDE SABIRSIZ

Kara-Kobra Taraftarlar Derneği yaptığı açıklamada Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Yönetimi'nin biran önce iç transferi bitirerek, dış transfere yönelmesini istedi.

Rıdvan CAN

Yeni sezona şampiyonluk hedefi ile yolu çıkılması gerektiğini ve şampiyonluğa ulaşmak için biran önce transfer çalışmalarının hızlandırılmasını isteyen Dülger, "Çünkü tüm Van Büyükşehir Belediyespor taraftarları sabırsızlıkla transferleri bekliyor. Doymuş futbolcuların takımımıza zarar vereceğini düşünüyorum ve artık Büyükşehir Belediyespor'a genç ve kaliteli futbolcular alınmasını tavsiye ediyoruz. Bu konuda da yöneticilerimizin menajerler aracılığıyla değil de kendi gözlemledikleri, bildikleri en iyi futbolcuları takımımıza kazandırmalarını istiyoruz. Hedef şampiyonluk olmalı'' dedi.

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Dülger, ''Kara-Kobra taraftarları olarak yeni sezona hazırlanıyoruz. Derneğimize bu yıl farklı bir çalışma gerçekleştirdik ve bir ilki gerçekleştirerek üye kart kampanyası başlattık. Bu üye sayımız her geçen gün artıyor. Kara-kobra Derneği olarak her zaman takımın yanında olacağız'' dedi.

Bakmadan Geçme