Judocu Kardeşlerden Van’a Çifte Müjde

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından Ejder ve Davut Toktay kardeşler, aynı gün farklı yerlerde aldıkları derecelerle büyük bir başarı elde ettiler.

Sırbistan Karadağ’da düzenlenen Balkan Şampiyonası müsabakalarında 38 kiloda mücadele eden Ejder Toktay, rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olurken, aynı gün Rize’de yapılan Judo Minikler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden kardeşi Davut Toktay ise 30 kiloda Bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, genç sporcuların büyük bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Öncelikle bu güzel başarılara imza atarak bizlere mutluluğun en güzelini yaşatan judocularımızdan Ejder Toktay ve kardeşi Davut Toktay’a teşekkür ediyor, bundan sonra katılacakları müsabakalarda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Genç sporcuların büyük bir başarıya imza attıklarını belirten İnanç, “Öncelikle bu güzel başarılara imza atarak bizlere mutluluğun en güzelini yaşatan judocularımızdan Ejder Toktay ve kardeşi Davut Toktay’a teşekkür ediyor, bundan sonra katılacakları müsabakalarda kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Judo Antrenörü Rakip Arslan, elde edilen başarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Hedefimiz bundan sonra sporcularımız ile birlikte katılacağımız müsabakalarda ilimiz adına daha güzel ve daha başarılı sonuçlara imza atmak olacaktır. Ben bu müsabakalarda başarı gösteren sporcularımı tebrik ediyor, bu başarının sağlanmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme