VAN'A HEYECANI VE BAŞARIYI YAŞATACAĞIZ

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, bu sezon için planlı ve programlı bir çalışma yürüteceklerini belirterek, seyir zevki yüksek bir takım oluşturacaklarını ifade etti.

Rıdvan CAN

Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele vereceklerini ifade eden Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir başarı elde etmesi için, takımını 2. Lig'e yükseltmek için canla başla çalışacaklarını sözlerine ekledi. Van Büyükşehir Belediyespor'un herkesin takımı olduğunu ve herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Bayram, ''Biz takımımıza gönül veren taraftarımıza inşallah yeni sezonda heyecanı ve başarıyı yaşatacağız." dedi.

“Seyir zevki yüksek bir takım oluşturacağız”

Yeni sezonda yönetim olarak bu konuda ciddi çalışmalar yapacaklarını söyleyen Bayram, “Tribünleri doldurmak için ilk yapmamız gereken seyir zevki yüksek bir takım oluşturmak. Bu nedenle transferlerde ince eleyip sık dokuyacağız. Takımı hedefe taşıyacak isimleri kadromuza katmak olduğunu ve bu doğrultuda ilk olarak öncelikle iç transferlerde bize faydalı olacak futbolcularla görüşmelerimizi yapıyoruz. Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle dış transferlerde ince eleyip sık dokuyoruz. Bizi hedefe taşıyacak nokta transferler yapacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bize katkı yapacağına inandığımız isimlerin transferlerini gerçekleştireceğiz. Teknik Direktörümüz Tarık Daşgün'ün direktifleri doğrultusunda önceden belirlenen futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Hedef Her Branşta Başarı

Bu sezon ve gelecek sezon için sadece futbolda değil, kulüp bünyesindeki tüm branşlarda başarı hedeflediklerini belirten Bayram, ''Sportif başarılar elbette keyif veriyor. Ama sporu sadece futbol ile sınırlandırmamak gerekiyor. Geçen sezon Bayan futbol Takımımızla iyi bir sezon geçirdik. Kulüp olarak Van'a tüm branşlarda hizmet etmek için çalışma programımızı hazırlıyoruz. Güçlü bir yönetim oluşturuldu. Başarılı olacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

“Alt yapıyı çok önemsiyorum”

Spor alanında istikrarlı başarılar yakalamak için alt yapının çok sağlam olması gerektiğine de dikkat çeken Başkan Bayram, şunları söyledi: “Yeni sezon için hedef belirleyip beklentiyi yükseltmek sporun doğasına aykırıdır. TFF 3. Ligi'nde mücadele edeceğiz ve iyi bir kadro oluşturmayı amaçlıyoruz. Her takım şampiyonluk ister. Ancak bu hedeflere giderken alt yapınızı da korumanız gerekecek. Şuan izleme komitemiz 60'a yakın oyuncu izledi. Alt yapıda gelecek vaat eden oyuncular var. Büyükşehir Belediyespor sportif açıdan da alt yapı organizasyonları açısından da başarılı bir sezon geçirecektir. Tüm planlarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz.'' Dedi.

Bakmadan Geçme