Naci Şahin Güven Tazeledi

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi 4. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Naci Şahin tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 Hacı Yılmaz

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi'nin 4. Olağan Kongresi, divanın oluşturulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tüm İşçi Emeklileri Derneği Van Şube Başkan Naci Şahin teşekkür ve selamlama konuşması yaptı.

 Yapılan konuşmaların ardından Tüm İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi'nin yönetim, denetim ve disiplin kurullarını belirlemek için oy kullanma işlemine geçildi. Üyeler mevcut yönetim kurulu başkanı Naci Şahin'in bulunduğu tek listeyle  gidilen seçimde  oy kullanıldı. Yapılan seçimler sonunda Naci Şahin tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Mustafa Selek, İhsan Türkoğlu, M.Şirin İnan ve İsmail Har, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Hamdi Alter, Hamit Temizer, Muhlis Erdem, Abidin Sezer ve Fahrettin Teneşi, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine İsmet Elçi, İrfan Ermiş, M.Şerif Tatlı, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise İsmet Tuci, Fettah Demir ve Adil Polat, Genel Merkez Üst Kurul Delegeliğine Hamdi Alter, Fuat Çaşurluk, Alettin Selek, Nasri Özdek, Nebi Şahin, Reşat Tahtakıran, Şükrü Şahinalp ve Süleyman Saral seçildi.

Bakmadan Geçme