Büyükşehir Sezona Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig'de geçen sezonu 11'inci sırada tamamlayarak, hedeflediği başarıyı elde edemeyen Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak.

Rıdvan CAN

Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun hazırlıklarına 5 Temmuz pazar günü Şahabettin Özarslaner Tesislerinde başlayacak. 36 günlük iznin ardından teknik direktör Tarık Daşgün, yönetiminde Van'da toplanacak olan kırmızı-siyahlı futbolcular sağlık kontrollerinin ardından antrenmanlara başlayacak.

On gün boyunca kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyespor'lu futbolculara bayram kampı nedeniyle kısa süreli izin verilecek. Bayramdan sonra 2. etabı için Ankara Kızılcıhamam veya Bolu Abant arasında tercih yapacağı öğrenildi.

Büyükşehir Beleediyespor ile yeniden anlaşan Teknik Direktör Tarık Daşgün, yeni sezonda bambaşka bir takım oluşturacağını vurgulayarak, gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Öncelikli olarak geçen sezon takıma faydalı olmuş ve yeni sezonda da takımda görmek istediğimiz futbolcularla görüşüp sözleşme yaptıktan farklı mevkilere 8-10 transfer yapmayı planlıyoruz. Yeni sezon çalışmalarına 5 Temmuz'da Van'da kendi tesislerimizde başlayacağız. İkinci etap kamp çalışmasına Ankara KızılcaHamam veya Bolu Abant'ta devam edeceğiz. Sezonu özel bir maç yaparak açacağız" diye konuştu.
Bu arada geçen sezon Van Büyükşehir Belediyespor da başarılı bir sezon geçiren ve oynadığı futbolla taraftarın gönlünde taht kuran savunmanın tecrübeli ismi Yakup Demir PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor ile anlaştı.

Bakmadan Geçme