Öğrenci ve Öğretmenlerin Saha Gezileri Başladı

Van’da, Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 'Mesleki ve Teknik Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi’ kapsamında 5 günlük saha gezisi başladı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan proje koordinatörü İbrahim Akyürek, 1 Eylül 2014 tarihinde başlayan proje kapsamında okul için laboratuarlar kurulduğunu belirterek, bu kapsamda öğretmen ve öğrencilere eğitimler verildiğini söyledi. Proje kapsamında ayrıca okulun alt yapısının da güçlendirildiğini ifade eden Akyürek, “Bu günde proje kapsamında 10 öğretmen ve 90 öğrenci ile birlikte beş günlük saha gezisine başlıyoruz” dedi.
5 günlük gezi boyunca Ankara, Bursa, Gebze ve İstanbul’da birçok yeri ziyaret edeceklerini belirten Akyürek, “Gezimisin ilk gününde, Sincan OSB, Aso Teknik Koleji ve Hidromek Fabrikası gezildikten sonra Anıtkabir ziyareti yapılacak ve ardından da öğretmen ve öğrencilere fabrikadaki temel işleyiş aktarılıp, fabrika yetkilileri tarafından teknoloji temalı sunum gerçekleştirilecektir. Bursa ve İstanbul’da da birçok tarihi yerler gezilecek ve buradaki bazı fabrikalarda yine ziyaret edilecektir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme