Eşbaşkan Çoban ve Kaya Oylarını Kullandı

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya sabahın erken saatlerinde genel seçimler için oy kullanılan birçok okulu gezdikten sonra oylarını kullandı.

Vansesi Haber Merkezi

İlk olarak Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Hatice Çoban, Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde bulunan Hacı Ömer Sabancı İlköğretim Okulu’na giderek 1023 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanan Çoban, burada sandıklardan barışın ve demokrasinin kazanacağını söyleyerek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ardından Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bekir Kaya ise eşi Aslı Kaya ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Telia Sonera Anadolu Lisesi’nde 2094 sayılı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanımının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Kaya, seçimlerin ülkeye barış getirmesini dileyerek, "Zor ve tarihi bir seçim olduğunu herkes biliyor. Umarız akşam bu seçimden barış ve huzura doğru giden yol çıkar. Anti demokratik olan barajı bu seçimle birlikte sandıklardan çıkacak oylarla yıkıp demokrasiyi getirecektir. Herkese hayırlı olsun diyorum" dedi. 

Bakmadan Geçme