Kaymakam Sarı'dan sporculara başırı belgesi

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına başarı belgesi verdi.

İskele Öğretmenevi’nde düzenlenen programa Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Salih Şirazi, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Malmüdürü Muğdat Enterili, Vakıf Müdürü Übeydullah Arvas, SYDV Mütevelli heyetinden Lütfü Polat, SYDV Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Gencer, antrenörler ve sporcular katıldı. Yemek öncesi SYDV Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Gencer, kulüp hakkında davetlilere bilgiler verdikten sonra Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani bir konuşma yaptı. Ceylani, “Kaymakamımız Sayın Musa Sarı ilk olarak ilçemize atandığı zaman, okullarımızda görev yapan beden eğitimi hocalarımızla bir toplantı düzenlemiştik ve orada yol haritamız çizilmişti. İçimizde çok değerli ve yetenekli öğretmen arkadaşlarımız ve yıldız öğrencilerimizin çeşidini orada yapmıştık ve devamında Sayın Kaymakamımızın bütün destekleri ile kısa sürede ve çok sayıda dalda bu kadar üstün başarılar elde edildi. Elbette okullarımızın dışında ilçe, il, bölge ve Türkiye birinciliği elde eden başka öğrencilerimiz de var. İnşallah o arkadaşlarımız da ilçemizin takımına gelecekler. Ben de bu manada gösterdiğiniz emeklerinizden dolayı öncelikle Sayın Kaymakamımızın destekleri için, vakfımızdaki arkadaşlarımızın desteklerinden dolayı herkese teşekkür eder, sporcu arkadaşlarımıza bundan sonraki düzenlenecek olan müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.
Sporcuları tebrik eden Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ise, “Sporcularımıza kaymakamlık olarak elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve sporcularımız da bu kısa sürede büyük başarılara imza attı. Az önce de Spor Kulübümüzün Başkanı Murat Gencer Beyefendi, sporcu kardeşlerimizin başarıları ile ilgili bilgiler verdi. Bende kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını dilemek istiyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından SYDV Gençlik ve Spor Kulübü antrenör ve sporcularına Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Salih Şirazi, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Malmüdürü Muğdat Enterili, Vakıf Müdürü Übeydullah Arvas, SYDV mütevelli heyetinden Lütfü Polat tarafından başarı belgesi verildi.

Bakmadan Geçme