Erciş Belediyesi, Parke Taşı Döşemeye Başladı

Erciş Belediyesi, geçtiğimiz günlerde iki yıl boyunca devam edecek olan Beton Kaplama Blokları ( Parke,Bordür,Beton Oluk, Karo) hizmetleri ihalesinin sonuçlanmasından sonra mahalle ve sokaklarda parke ve bordür taşı döşeme çalışmasına başladı.

Vansesi Haber Merkezi

İki yıl boyunca kademeli olarak döşenmesi sürecek olan 395 bin m2 farklı ebat ve özellikteki beton kaplama çalışmasına Kocapınar Mahallesi'nde başlayan Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, oluşturulan hizmet planı doğrultusunda sezon boyunca çalışmalarını sürdürecek.

Kocapınar Mahallesi eski köy meydanında yaklaşık 7 bin M2 alanda beton kaplaması yapan belediye ekipleri,parke ve bordür taşı döşenmesinin yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara su olukları ve kaldırım çalışması da yapmakta.Kiraladığı araçlarla on altı gün boyunca Kocapınar Mahallesi'nde yol stabilize çalışması gerçekleştiren Erciş Belediyesi, mevcut asfalt plentinin düzenlenip yeniden kurulmasından sonra stabilizesi gerçekleşen yollarda asfalt çalışmasına da başlayacak.

Startı verilen parke taşı işlemi, şehir merkezinin yanı sıra stabilizesi yapılan mahalle arası yol ve sokaklarda da devam edecek.

Bakmadan Geçme