Alpaslan seçim otobüsüyle meclis yolunda

Seçim çalışmalarını yoğun, tempolu ve başarılı bir şekilde sürdüren AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, kullandığı seçim otobüsü ile halkın dikkatini çekti.

Uzun yıllar Van Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı yapan AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, son olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı ile birlikte 5 görevinden istifa ederek siyasete atıldı. Büyük bir performans ile dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdüren Faruk Alpaslan, Vanlılardan ve esnaflardan büyük ilgi görüyor. Van’da ilçe mitinglerine giderken seçim otobüsünü kullanan Faruk Alpaslan, seçmenlerin ilgisini çekiyor. Faruk Alpaslan’ı seçim otobüsünün kaptan koltuğunda gören Vanlılar, “Her zaman bizden birisi oldu. Seçildikten sonra da bizden birisi olarak kalmaya devam edeceğini biliyoruz. Faruk Bey kolay ulaşabildiğimiz, her türlü derdimizi anlatabildiğimiz, sorunlarımızla hiçbir ayırım yapmadan ilgilenen bir sivil toplum kuruluşu başkanıydı. Şimdi de Van’a ve bize daha çok hizmet etmek için siyasetle yoluna devam ediyor. Bundan sonra da hizmet etmeye ve verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceğine inanıyoruz. Çünkü onun yüreği çok geniş, insan ve memleket sevgisi ile dolu. Bu nedenle biz de seçilmesi için dua ediyor ve destek veriyoruz” dediler.

“VANLI HEMŞEHRİLERİM HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”
Gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, "Gittiğimiz her ilçe ve köyde, her sokakta halkımızın ve esnafımızın sıcak ilgisi ve sevgisi ile karşılaşıyorum. Hemşehrilerime gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü Vanlı, kadirşinas ve vefalı bir halktır. Değerlerine bağlı, kültürünü yaşatan, hizmetin en iyisini hak eden Vanlı hemşehrilerimin güvenine layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümle çalışacağım. Amacım, özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın işsizlikten kurtulması. Bu nedenle tarım, turizm ve ticaretin gelişmesinin yanı sıra olmazsa olmaz olan huzurun kalıcı hale gelmesi için çalışacağım. Bu da yeni sivil bir anayasa ile mümkün olacak. Halkımızın desteği, bizim gayretimiz ve AK Parti öncülüğünde sıkıntılarımızı geride bırakıp, lider bir ülke ve özgür bir toplum olacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme