Van’da Kurumsal Arası Voleybol Müsabakası

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2014-2015 faaliyet programında yer alan ve bu yıl 14.’sü düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, 21 kurumun katılımıyla gerçekleşti. Fevzi Çakmak Ortaokulu Spor Salonu’nda Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Takımı ile Kızılay Van Şubesi Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, final maçında Kızılay Van Şubesi’ni 3-1 yenerek şampiyon oldu. Kızılay Van Şubesi ikinci, Van Büyükşehir Belediyesi ve Selahaddin’i Eyyubi İMKB Anadolu Lisesi de üçüncülüğü paylaştı.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren şampiyon takıma ödülünü Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç verirken, ikinci olan takıma ise ödülünü Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir verdi.
Yapılan ödül töreni sonunda açıklamalarda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Öncelikle il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen müsabakalara Van merkez ve ilçelerimizden toplamda 21 kurum katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren bütün takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Buradaki amacımızın, ilimizde bir spor etkinliğini de kurumlarımızda çalışan arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirmekti. Burada yenmek veya yenilmek önemli değil, sonuçta dostluk kazanmıştır. Bu etkinliklerimizi gelecek sefere inşallah daha farklı branşlara yayarak devam ettirmek istiyoruz. İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda hedefimiz kurumlarımız arası ilişkilerimizi daha sıkı tutmak ve bu yapılan müsabakalara ve turnuvalara gençlerimizi de heveslendirmek olacaktır" diye konuştu.

Bakmadan Geçme