Kickboks İl Birinciliği Yarışması Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kickboks İl Birinciliği Yarışması sona erdi. Zaferler Spor Salonu’nda düzenlenen Kickboks İl Birinciliği Yarışması’na 11 kulüp ve 80 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan yarışmada başarılı olan 30 sporcu, 26 Mayıs-2 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Van’ı temsil edecekleri belirtildi.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve kickboks il hakemleri tarafından verildi.
Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Kickboks İl Temsilcisi Mesut Kancura, Van’da bu yıl ilkini düzenledikleri yarışmaya katılımcı sayısının fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Kancura, “En önemlisi 26 Mayıs-2 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Kickboks Türkiye Şampiyonası’na ilimizi temsilen 30 sporcumuzun katılmasıdır. İl birinciliği seçmelerine katılan sporcularımıza ve çocuklarını spora teşvik eden ailelerimize de teşekkür ediyorum. Türkiye Kickboks Şampiyonası’na ilimizi temsilen katılan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, yapılan il seçmelerinin oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçtiğini belirterek, “Sporcularımız Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren 30 sporcumuz İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştır. Temennimiz şampiyonadan çok iyi derecelerle dönmek. Şimdiden dereceye giren sporcularımızı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme