Saadet Partisi’nden Aday Tanıtım Programı

Saadet Partisi Van Milletvekili adayları Özay İlhan ve Uğur Çiçekel, bütün çalışmaları Allah’ın rızasını gözeterek yapacaklarını belirterek, “Sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada huzur ve barışı tesis etmek için çalışacağız” dediler.

Saadet Partisi tarafından düzenlenen aday tanıtım programının ardından ortak bir açıklama yapan Özay İlhan ve Uğur Çiçekel, adalete dayalı bir dünya düzeni kuracaklarını söylediler. İlhan ve Çiçekel, “Bunun için öncelikle güçlü bir dünya haline gelmek gerekir. Kavganın olmadığı, kavga olmaması için adaletin tesis edilmesi gerekir. İnşallah seçimlere giderken, bu kadro ile hedeflerini bilen ve ne yapması gereken insanlar olarak amacımıza ulaşacağız. İnanıyorum ki Cenab-ı Hak zor zamanlarda kendilerine inanların yanındadır ve dualarına icabet eder” dediler.
Seçim beyannamesinin sorunlara merhem olacağını da dile getiren İlhan ve Çiçekel, “Türkiye’nin kalıtsal hale gelmiş, bir türlü çözülemeyen sorunlarına adeta reçete olacak seçim beyannamesinde, emekliden öğrenciye, ev hanımından sanayiciye kadar her kesimi ilgilendiren sorunlara merhem olacak maddeler yer aldı. Biz bütün çalışmalarımızı Allah’ın rızasını gözeterek yapacağız. Sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada huzur ve barışı tesis etmek için çalışacağız. Adalete dayalı bir dünya düzeni kuracağız. İnanıyoruz ki burada Malazgirt’in, Çanakkale’nin ruhu, inanıyorum ki burada ömrünü milletine adamış, zindanlarda 4 duvar arasında dahi kendini vatanına adayanların, bayrağına adayanların, inançlarına adayanların, ‘mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir’ diyenlerin ruhları vardır. Herkesin kaçacak delik aradığı dönemlerde ‘milletine namlusunu çevirmiş tanka selam durmam’ diyen şehit liderimizin ruhu burada. ‘Türkiye, Suriye olmayacak’ diyenlerin ruhları burada. İttifakı Allah’ın izniyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz” diye konuştular.

Bakmadan Geçme