Kayatürk ve Alpaslan İşçilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Van İl Teşkilatı Toplantı Salonu'nda AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan İş Kur İşçileri ile bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Sorunlarını dile getirip çözüm isteyen işçiler, bugüne kadar AK Parti'den hep destek gördüklerini belirtti.

Burhan Kayatürk ve Faruk Alpaslan'a destek olduklarını dile getiren işçiler, "Faruk Alpaslan bizim içimizden bir aday, bizden birisiniz ve bizi anlıyorsunuz. Sizi tanıyor ve inanıyoruz. Sizin icraatlarınıza güveniyoruz.  Sizin babayiğitliğinizi dürüstlüğünüzü ve bugüne kadar yaptığınız icraatlarınızı bilmeyen yoktur. Bizler sizin orada bizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi çok iyi biliyoruz. Duamız ve desteğimiz Faruk Alpaslan ile birliktedir. Ayrıca bizim dayımız da Burhan Bey'dir. Bugüne kadar bize kapısını tek açan vekilimiz Burhan Kayatürk'tür. Bizler bir araya geldiğimizde, toplantılarımızda aramıza provokatörler karışıyor. Bu nedenle arkadaşlarımızı da kontrol edemiyoruz.  Aslında bizim tek bir ideolojimiz var, o da ekmeğimizdir." dedi.

BURHAN KAYATÜRK "BİZ İŞKURLULARIN EKMEK DAVASINDA YANLARINDAYIZ"

İş Kur işçileri ile yakından ilgilendiğini ve bu yüzden aralarında duygusal bir bağ oluştuğunu belirten AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "HDP Vekilleri sizin sorunlarınızı ideolojik propaganda malzemesi yapmaktan öteye hiç ilgilendi mi? Kaç kez çözüm için çaba harcadı? Yeni kurulan Büyükşehir Belediyesi sizlere nedene iş vermedi? Çünkü başta sizler olmak üzere halkın sorunlarını çözüme kavuşturmak gibi bir dertleri yok.  İş Kur ve İş Kurlular Van'da çok güzel hizmetler yaptı. Biz de sizleri yalnız bırakmadık. Biliyorsunuz bizim Van'daki işsizliğe merhem olacak çok büyük bir projemiz var. O da tekstil kenttir. Tekstil Kent'in faaliyete geçmesinin ardından,  Allah'ın izni ile Van'a daha büyük projeler de gelecek.  Ben iş kurda çalışan arkadaşlar ile duygusal bir bağ kurdum. Biz sizin ekmek davanızda yanınızdayız. Biz adam için, oy kaygısı ile değil, Allah rızası için sizin sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz" dedi.

FARUK ALPASLAN, "VEKİLLİĞİME MAL OLSA DA HEP HAKTAN YANAYIM"

Adaylık süreci içerisinde yapılacak çalışmalar ile seçildikten sonra yapılacak çalışmaları çok iyi analiz ettiklerini belirten AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, "Ben henüz adayım, adaylık süreci içinde yapabileceklerimiz sınırlı. Yapabileceğimiz şeyler için söz veriyorum, yapamayacağımız şeyler için söz verip boş vaatler ile umut tüccarlığı yapmıyorum.  Ancak ben hep haktan yana oldum ve olmaya da devam edeceğim. Vekilliğime mal olsa da hep sizden yanayım. Beni en iyi tanıyanlar sizlersiniz ve biz de sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için buradayız" dedi.

FARUK ALPASLAN, "ÖNCE HUZUR, SONRA YATIRIM, ARDINDAN İSTİHDAM GELECEK"

Van'ın evladı ve hizmet insanı olduğuna dikkat çeken Faruk Alpaslan, "Ben hizmet geleneği olan bir aileden geliyorum. Esnaf teşkilatlarındaki başkanlık görevlerim sırasında kimseye aşiretinden dolayı ayırım yapmadım. Bulunduğum görevlerde herkesin hizmetine koştum. Grev yaptığınız dönemde de yanınızdaydım, sizin sesiniz ve destekçiniz oldum. Ancak bu bölgeye huzur gelmeden yatırım gelmez, yatırımın olmadığı yerde de istihdam olmaz. Onun için gündemimizin birinci maddesi önce huzur.  Biz sizler için kalıcı çözümler arıyoruz, meslek sahibi olmanızı istiyoruz. Ardından oluşturulacak alt yapı ile işsizlik sorununa kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz. Biz hizmet siyaseti yaptığımız için yerel yönetimler başta olmak üzere, sorunların çözümü için tüm paydaşlar ile görüşerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki 45 gün için söz veremem. Ancak nasip olur seçilirsem, masaya vuracağım ilk yumruk sizin için olacak" dedi.

Bakmadan Geçme