Mizgin Tahir Dinleyicilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kürt Opera Sanatçısı Mizgin Tahir, Van’da dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Van Büyükşehir Belediyesi Nuda Kültür Akademisi’nin nisan ayı etkinlikleri kapsamında kente gelen ilk Kürt Opera Sanatçısı Mizgin Tahir, vermiş olduğu atölye eğitiminin ardından bir konser verdi. Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban’ın yanı sıra yüzlerce kişinin katıldığı konserde seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Tahir, bir saat süren konserin ardından uzun süre ayakta alkışladı.
Verilen konserin ardından sahneye çıkan Eş Başkan Hatice Çoban, Mizgin Tahir’e hediye vererek kutladı. Tahir’in Van’da bulunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Çoban, konserde emeği geçenlere teşekkür etti.
Tahir ise, Van’da bulunmaktan dolayı çok mutlu ve memnun olduğunu ifade ederek, Van’ın kendisini heyecanlandıran ender kentlerden birisi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Çoban, konseri dinleyen sanatçılar Ali Ekber Muradi ve Hekim Ludin’i sahneye davet etti. Çoban ve sanatçılar daha sonra hep birlikte dinleyicileri selamladılar.

Bakmadan Geçme