Muradiye’de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörlüğü tarafından Muradiye ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörlüğü tarafından Muradiye Belediyesi önünde düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliği, bayanların çoğunlukta olduğu büyük bir katılımla gerçekleşti. Araştırmacı Yazar Özkan Yaman ve Molla Ali Aslan’ın konuşmacı olarak katıldığı program, Mehmet Emin Demir’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kürtçe Mevlit’in okunmasının ardından Grup Rahmet, Grup Besmele ve Muradiye İhya Kız İlahi Grubu sahne aldı. Ardından bir konuşma yapan Araştırmacı yazar Özkan Yaman, Peygamber Efendimizin hayatından bahsederek, “Aslında biz her gün her saat onu anlatıyoruz. Yaşantımızla, namazımızda, annelerimizin kız kardeşlerimizin başörtülerinde, gençlerimizin edebi ve ahlakı O’nu anlatıyor. İnanın biz zaten her şeyimizle O’nu anlatıyoruz” dedi. 
Molla Ali Aslan ise Kürtçe bir konuşma yapmasının ardından Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde okunan 2 bin 212 salâvat ve bin 400 hatmin bağışlanmasının ardından program son buldu.

Bakmadan Geçme