CHP il Yönetiminde Değişim

7 Haziran seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Genel Merkez kararı ile değişti. Cemal Şen görevden alınarak yerine İlkay Gökdere atandı.

İlhan Siyahtaş

7 Haziran Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala CHP Van İl Başkanlığı'nda görev değişikliğine gidildi. İl Başkanı Cemal Şen ve Yönetim Kurul CHP Genel Merkezi kararı ile görevinden alınarak yerine İlkay Gökdere atandı. Yeni İl Başkanı Gökdere’nin yeni yönetim kurulu listesi de belli oldu.

Şen: “Partim İçin Çalışmaya Devam Edeceğim'

CHP Genel Merkezi  tarafından görevden alınan Cemal Şen Milletvekili adaylarının dayatması sonucu bu kararın çıktığını belirterek şunları söyledi: "Anti Demokratik bir şekilde il başkanlığı görevinden alındım. Genel merkezin değerlendirmesine göre demek ki bizler Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir katkı sağlayamamışız. Yeni yönetim sağ görüşlü arkadaşlarımız daha çok katkı sunacaklardır. 36 yıldır Sol Sosyal Demokrat Hareketine emek veren bir ekiptik. Bizi onlara yada onları bize tercih ettiler. Sol Sosyal Demokrat Hareketinin en kritik dönemlerinde Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Genel merkez bu değişimi uygun görmüştür. Bu kararda milletvekili adayının dayatması olmuştur. Milletvekili adayları Genel merkeze gitmişler ve biz bu örgüt ile oy alamayız yeni bir yönetimin gelirse biz oy alırız demişler. Bende kendilerine başarılar diliyorum ve inşallah oy alırlar. Ben Cumhuriyet Halk Parti'me küsmüyorum ama kırgınım. Bizi kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden koparamaz. Bizler her zaman hareketin içinde olacağız. Bu seçimlerde de sonuna kadar partim için çalışacağım"

İLKAY GÖKDERE KİMDİR?

Van’ın yerli ailelerinden olan İlkay Gökdere  Yüksek Okul Mezunu olup, İşitme Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı’nın yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı.

İŞTE GÖKDERE’NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İzzet Kartal

Berfin Kartal

Kadri Özhakçı

Yusuf Özhakçı

Seyfettin Çınar

Rasim Temel

Emin Erekin

Hamit Ayhan

Burhanettin Söylemiş

Murat Cevizci

Burhanettin Tarhan

Mehmet Ali Kamber

Fatih Kocaman

Nurhat Tanayır

Mustafa Yıldırım

Mehmet Yıldız

Hamit Aytin

Mehmet Arif İşnas

Sadrettin Erkan

Remzi Aytin

abdulcelil Temel

Mehmet Şerif Ongün

Abdulhadi Taş

Yunus Arslan

Bakmadan Geçme