Ak Partili Çaha'dan seçim çalışması

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak parti teşkilatını ziyaret etti. Ardından taziye ziyaretlerinde bulunup kanaat önderleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Çaha, iş adamlarıyla yemekli bir toplantı gerçekleştirerek Erciş’in sorunlarını dinledi. İş adamlarını dinleyen Ömer Çaha, kentsel dönüşümle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ yönetimiyle görüştüğünü, dolayısıyla yetkililerin konuya ilişkin bakışını öğrendiğini, vatandaşın da konuyla ilgili bakışını ve beklentisini öğrenmek ve bir çözüm yolu bulmak üzere geniş katılımlı yemekli bir toplantı gerçekleştireceğini belirtti. İlgili vatandaşlarla yapılacak toplantıların sonucunda yol haritasını belirleyeceğini dile getiren Prof. Dr. Ömer Çaha, kentsel dönüşümün kendisi için en önemli proje olacağını ifade etti.
Ziyaretleri kapsamında kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Askerlik Şubesi ve başhekimlik gibi resmi kurumların yanı sıra yerel medyayı da ziyaret eden Prof. Dr. Ömer Çaha, Erciş’te yapılmakta olan 220 yatak kapasiteli hastaneyi ziyaret ederek yetkililerden ve firma temsilcilerinden bilgi aldı.
Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Ömer Çaha, şehrin merkezindeki esnafa hem seçim bildirgesini dağıttı, hem de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül hediye etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çaha, “Erciş’te depremden sonra durma noktasına gelen ticari hayatı yeniden canlandırarak şehrimizi eski günlerine kavuşturmak için kentsel dönüşümü en kısa zamanda tamamlamamız gerekir” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından Prof. Dr. Ömer Çaha, İlçe Başkanı Adnan Aydın ve ekibiyle birlikte Erciş Ticaret Odası, Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ömer Çaha, bu seçimin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu, bunun için gece gündüz demeden çalışmaları gerektiğini belirtti. Ömer Çaha, kendisinin her gün sabah saat 06.00’da kalktığını, gece 24.00’e kadar çalıştığı dile getirdi.

Bakmadan Geçme