MHP Adaylarından İHA ve VGC'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van milletvekilleri, seçim çalışmaları kapsamında Vangölü Gazeteciler Cemiyeti ile İhlas Haber Ajansı’nı ziyaret ettiler.

MHP Van milletvekilleri Gültekin Çavuşoğlu, Yavuz Selim Çamuşcu ve Necdet Öztürkçü ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında basın kuruluşlarını ziyaret ettiler. İlk olarak Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ni (VGC) ziyaret eden heyet, burada VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç tarafından karşılandılar. Seçim çalışmaları hakkında kısa bilgi verdikten sonra heyet İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Seçim çalışmaları çerçevesinde kurum ve kuruluşların yanı sıra basın kuruluşlarını da ziyaret ettikleri söyleyen Gültekin Çavuşoğlu, seçim çalışmalarına başladıklarını, bununda birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir seçim olmasını arzuladıklarını söyledi. Bu yarışta bütün siyasi partilere ve bağımsız adaylara başarı dileklerinde bulunduğunu ifade eden Çavuşoğlu, “Biz parti ve adaylar olarak huzurlu bir seçimin geçmesi için her türlü desteğe hazırız. Şu an Türkiye’nin bir kaos ortamına sürüklene bilmesi için dış kaynaklı çok büyük bir operasyonlar geliştiriliyor. Yakın zamanda HDP Genel Merkezi’ndeki olaylar tesadüf değil. İstanbul’daki MHP teşkilatına yapılan bu saldırı da tesadüf değil. Allah korusun bunu tırmandırmak için çaba sarf edecekler. Biz siyasilerin, siyasi partilerin buna akli selim davranması lazım. Kesinlikle bu kışkırtıcı olaylara meydan vermememiz lazım. Bu yanlışların önüne set çekmemiz lazım diye düşünüyorum” dedi.
İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise, MHP Van milletvekili adaylarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine başarılar diledi.

Bakmadan Geçme