Tuşba İlçesinde Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Tuşba ilçesinde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında İskele Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı Fatih Karaturna, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Gülseren, siyasi parti ilçe başkanları ile emniyet teşkilatının ilgili birimlerin görevlileri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, seçimlerin ilimizde ve ilçemizde sorunsuz bir şekilde geçmesi için herkese sorumluluklar düştüğünü söyledi. Bunun temini için hem kamu görevlileri olarak kendilerinin üzerlerine düşeni yapacaklarını, hem de siyasi parti temsilcilerinden sukunetin sağlanması adına beklentilerini dile getiren Kaymakam Sarı, küçük sorunların büyük sıkıntılara sebebiyet vermemesi için tüm partilerle diyalog içerisinde olacaklarını, bunu sağlamada kendilerine destek olacak parti başkan ve yetkililerine şimdiden teşekkürlerini sunduklarını ifade ederek toplantıya katılımlarından dolayı da ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti. Toplantıda ayrıca ilçe jandarma ve emniyet yetkilileri tarafından sunumlar yapılıp karşılaşılabilecek sorunlar karşılıklı soru cevapla görüşülerek gerekli tedbirler sağlanmak üzere notlar alındı ve mutabakatlar sağlandı.
Toplantının sonunda ise Güvenlik Şubesi tarafından hazırlanan mutabakat metni parti temsilcilerine imzalatılarak teslim edildi.

Bakmadan Geçme