Van’ın gençleri Kutlu Doğum’da buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle 22 kentte düzenlenecek olan 'Gençlik Kutlu Doğum'da Buluşuyor' temalı etkinlik, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van’da düzenlenecek.

Vansesi Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle 22 kentte düzenlenecek olan "Gençlik Kutlu Doğum'da Buluşuyor" temalı etkinlik, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sanatçı Eşref Ziya Terzi’nin konseri ile 18.04.2015 Cumartesi günü saat 16:00’da İpekyolu İMKB Fen Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.  

Bu kapsamda Van'da 18 Nisan'da düzenlenecek etkinliğin açılışını Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın yapacağı bildirilen açıklamada, "Programda Kuran-ı Kerim tilavet edilecek, Salat-ü Selam okunacak ve gençlerin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi tarafından konser verilecek. Van'ın dışında Ankara, Tekirdağ, Kocaeli, Kütahya, Denizli, Samsun, Trabzon, Bingöl, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kayseri, Çorum, Mersin, Batman, İzmir, Antalya, Elazığ, Bursa, Erzurum ve Konya olmak üzere toplam 22 ilde program gerçekleştirilecek." Dedi. 

Bakmadan Geçme