Tuşba Belediyesi Şampiyonları Van'a Döndü

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, hafta sonu yapılan Halkoyunları Bölge Yarışması’nda birinci olan Tuşba Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ekibini kabul etti.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu (THOF) tarafından Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen Halkoyunları Bölge Yarışması’na Bitlis, Hakkari, Kocaeli, Van, İstanbul, Ankara, Şırnak ve Muş illerinden 48 ekip katıldı. Yarışmanın sona ermesinin ardından minikler dalında birinci olan Tuşba Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Türkiye birinciliği için mayıs ayında İstanbul’da yapılacak olan yarışmalara katılmaya hak kazandı.
Yarışmanın ardından kente dönen minik şampiyonlar, Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe tarafından kabul edildi. Minikleri tebrik eden Başkan Özgökçe, onlara hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Nuri Bekiroğlu ise, miniklerin bundan önceki yarışmada konaklama ve ulaşım ihtiyaçlarının Tuşba Belediyesi tarafından karşılandığı gibi bundan sonraki tüm çalışmalarında da yanlarında olacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme