Tuşba Van Halk Oyunları İddialı

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Van Kültür Turizm Folklor ve Spor Kulübü Derneği Halk oyunları ekibinin prova çalışmalarını ziyaret ederek moral verdi.

Vansesi Haber Merkezi

Pazar günü Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek olan Kulüpler Arası Halkoyunları Bölge Yarışması'na katılacak olan Van Kültür Turizm Folklor ve Spor Kulübü Derneği Van Halkoyunları ekibi çalışmalarını İskele YİBO kapalı spor salonunda devam ediyor.   Çalışmaları izleyen Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “ Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye hazırız. Yarışmadan derce ile döneceğinize inanıyorum” dedi.” ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani’ye teşekkür eden Van Kültür Turizm Folklor ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmet Alan, “Pazar günü Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek olan Kulüpler Arası Halkoyunları Bölge Yarışması'na Van ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız. Yaklaşık bir aydan bu güne kadar çalışmalarımıza aralıksız yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme