Potanın Şampiyonları Türkiye Finalinde

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Erkek ve Kız takımları, Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Yarışması’na katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası’na katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Erkek ve Kız takımları, 23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Malatya’da, 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde Diyarbakır’da ve 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında ise Samsun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarışması’nda bütün rakiplerini yenerek Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası’nda finale kalarak 9-11 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri’de, 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında ise Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası müsabakalarında Van’ı temsil edecekler.
Katıldıkları müsabakalarda aldıkları başarılı derecelerle mutlu olduklarını belirten Basketbol Antrenörü Tezcan Tokcan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Türkiye Basketbol Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve tüm Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası final müsabakalarına katılma hakkı kazandık. İnşallah katılacağımız Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonası final müsabakalarında da ilimizi en güzel ve en başarılı şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Kazandıkları başarılarından dolayı bütün sporcularımızı ve sporcularımızın bu başarılarında emeği olan basketbol antrenörlerimizden Sefa Kırmızıaltın ve Uğur Saatçioğlu hocamıza da çok teşekkür ediyoruz. Katıldığımız müsabakalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç Beye de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme