Vali Taşyapan Öz Süt'ü Açtı

Türkiye'nin önemli markalarından Özsüt Van Şubesi görkemli törenle açıldı. Açılışa Vali İbrahim Taşyapan Vali Yardımcıları İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Rıdvan CAN-İlhan SİYAHTAŞ

Soydan Kavşağı, Bayram İş Merkezinde bulunan Özsüt Van Şubesi'nin açılışına katılan Vali İbrahim Taşyapan ilimizde yeni işletmelerin açılışından mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Taşyapan, “Ülkemiz genelinde çok ünlü olan Özsüt’ün ilimizde de şubesinin açılması mutluluk vericidir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz iş yerimizin ilimize, sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum “diye konuştu.

Yapılan açılış ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öz Süt Van şubesi ortakları Görsel Görmen, Seyhan Bayram ve Cihat Avcı protokol ve davetlilerle yakından ilgilenerek, Özsüt ürünleri ve iş yeri hakkında bilgi vererek katılımlarından dolayı teşekkür etti. 191. Özsüt Şubesi’ni Van’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını, belirten Özsüt Van Şubesi Müdürü Serkan Oya, başta protokol olmak üzere açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi: “Özsüt 1938 yılında Sefer Özsüt tarafından kurularak ve Osmanlı mutfağından almış olduğu geleneği Türkiye’nin birçok yerinde ve yurt dışında hizmet olarak sunuyor. Sektöründe önemli bir isim ve marka olan Özsüt, günümüzde geleneksel Osmanlı tatlıcılığının sırlarını ve geniş ürün yelpazesine eklediği çok çeşitlilikle halkımızın hizmetine sunmaktadır. Değerli Vanlılara bu anlayışla hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.”

Bakmadan Geçme