Paşa Konağı’na Büyük İlgi

Vanlı genç girişimci Rüstem Coşar ve Naim Yavucan tarafından bir süre önce Müze Caddesi’nde açılan Paşa Konağı Cafe & Restaurant dünya mutfağından 200 çeşit yemek, 30 farklı Türk kahvesi çeşidi ve otantik ortamıyla Vanlılardan büyük ilgi görüyor.

Rıdvan CAN

Paşa Konağı Cafe&Restaurant işletme sahibi Rüstem Coşar Van’a kazandırdıkları Paşa Konağı Cafe& Restaurant’ın farklı ortamı, hizmet kalitesiyle Vanlılardan büyük ilgi görmesinden memnuniyet  duyduklarını söyledi.

Paşa Konağı Cafe&Restaurant’ın Van’da fark yarattığını kaydeden Coşar, Türkiye’nin farklı yerlerinde Paşa Konağı Caffe&Restaurant adıyla çok sayıda caffe olduğunu, ancak hiç birisinin yasal olarak isim hakkı bulunmadığını kaydetti. Paşa Konağı isim hakkı ve patentinin kendilerine ait olduğunu belirten Coşkun,“  400 metre karelik olan işyerimizde 35 kişilik deneyimli personel ile kaliteli hizmet veriyoruz. Caffemizde sabah kahvaltısı, dünya mutfağından 200 çeşit yemek çeşitleri nargile ve 30 farklı Türk kahvesi ile herkesi caffemize bekliyoruz” dedi.

 

Coşar, Paşa Konağı’na gelen müşterilere çay, kahve, Paşa Nargile ve yiyecek-içecek türlerini ikram ederek  en iyi hizmeti vermeye çalıştıkları dile getiren Coşkun, “ İşletmemizde müşteri memnuniyetini kendimize prensip edindik. Caffemizde müşterilerimiz aile ortamında hoş vakitler geçirebilecekleri gibi salonumuzda çeşitli toplantılar yapılabilirler. Kış ve yaz terasımız doğum günü partileri, özel günler ve toplantılar içinde hizmete hazırdır” dedi.

 

Otantik ve yöresel iç mimarisi, şark köşesi, sanat köşesi ile müşterilerinin hayatına renk kattıklarını  anlatanRüstem Coşar, haftanın belirli günleri şiir ve müzik dinletisi satranç tavla ve maç keyfini elit bir ortamda yaşamak isteyenleri  Paşa Konağı Caffe&Restaurant’a  davet etti.

Bakmadan Geçme