Antalya Van Vakfı 2 Nisan Kurtuluş Gecesine Hazırlanıyor

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi 2 Nisan Perşembe günü Antalya’da İki Nisan Van Kurtuluş Gecesi düzenliyor. Geceye Antalya'nın yanı sıra Van, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan da Vanlıların katılımı bekleniyor.

Berk İlhan

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi tarafında 2 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da Vanlılara ait Anadolu Park Restoranda düzenlenecek olan İki Nisan Kurtuluş Gecesinde Antalya’da ve çevresinde yaşayan Vanlılar bir araya gelecek.   

 İki Nisan günün Vanlılar için özel bir anlam ve değer taşıdığını kaydeden Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Dede,  “ Antalya’da 2 Nisan Perşembe akşamı Vanlılar olarak heyecanla bir araya geleceğiz.  Aziz Van şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunu anlayarak anacağız. Bu arada Vanlılar olarak hasret gidereceğiz, güç birliği yapacağız” dedi.

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi’nin kültürel ve sosyal etkinliklerinin devam ettiğini, etkinliklerin artarak süreceğini kaydeden Serpil Dede, “   Vakfımızın kadınlar kolu olarak verilen görevleri ve üzerimize düşen sorumluluğu eksiz yerine getirme çabası içindeyiz.  8 Mart Dünya Kadılar Günü’de Vanlı kadınlar olarak bir araya geldik. Kadınlar gününü kutlamanın yanı sıra elde ettiğimiz gelirlerle başarılı öğrencilerimize burs desteği sağlıyoruz. Bundan da mutlu oluyoruz. Vanlılar olarak her yerde Van’a yakışan başarılı ve yararlı  çalışmalar sergileyeceğiz”  diye konuştu.

Bakmadan Geçme